• head_banner_01

Lektion lært |Karakteristika for tre forskellige belastninger af frekvensomformer

Lektion lært |Karakteristika for tre forskellige belastninger af frekvensomformer

Hvordan vælger man forskellige frekvensomformere til belastning?Hvis der er en speciel frekvensomformer til belastning, skal den specielle frekvensomformer vælges.Hvis der ikke er nogen frekvensomformer, kan den generelle frekvensomformer kun vælges.

Hvad er de tre forskellige belastningskarakteristika for inverteren?Folk deler ofte belastningen i praksis op i konstant drejningsmomentbelastning, konstant effektbelastning og blæser- og pumpebelastning.

Konstant drejningsmomentbelastning:

Momentet TL er ikke relateret til hastigheden n, og TL forbliver stort set konstant ved enhver hastighed.For eksempel hører friktionsbelastninger som transportbånd og blandere, potentielle energibelastninger som elevatorer og kraner alle til konstante momentbelastninger.

Når inverteren driver belastningen med konstant drejningsmoment, skal den køre med lav hastighed og konstant hastighed, så drejningsmomentet kan være stort nok, og overbelastningskapaciteten kan være tilstrækkelig.Endelig skal varmeafledning af standard asynkronmotor overvejes for at forhindre for stor temperaturstigning på motoren.

Konstant strømbelastning:

Drejningsmomentet for papirmaskine, uncoiler og andre specifikationer er omvendt proportional med hastigheden n.Dette er konstant strømbelastning.

Belastningskonstant effektegenskaben ændres inden for en bestemt hastighed.Ved feltsvækkelseshastighedsregulering er det maksimalt tilladte udgangsmoment omvendt proportional med hastigheden, som er konstant effekthastighedsregulering.

 

Når hastigheden er meget lav, på grund af begrænsningen af ​​mekanisk styrke, har belastningsmomentet TL en maksimal værdi, så det bliver et konstant drejningsmoment.

Minimumskapaciteten for motor og frekvensomformer er, når området for konstant effekt og konstant drejningsmoment for motoren er det samme som belastningen.

Ventilator og pumpebelastning:

Ifølge producenten af ​​Chuangtuo Electric Frequency Converter, med reduktionen af ​​rotationshastigheden af ​​ventilatorer, pumper og andet udstyr, falder drejningsmomentet i henhold til kvadratet på rotationshastigheden, og effekten er proportional med hastighedens tredje potens.I tilfælde af strømbesparelse skal frekvensomformeren bruges til at justere luftmængden og flowet gennem hastighedsreguleringen.Fordi den nødvendige effekt stiger hurtigt med hastigheden ved høj hastighed, bør belastningen af ​​ventilatorer og pumper ikke overstige strømfrekvensen.


Indlægstid: 15. december 2022